4/17/2017

TERVETULOA IDEOIMAAN KLUBI-ILTAAN TO 20.4 KLO 18-20


Ahvenisilla on kerhotapaaminen tulevana torstaina 20.4. klo 18-20 ABF:n tiloissa Ålandsvägen 40:ssä (Keltainen puutalo, sisäänkäynti pihan puolelta).   Paikalle löydät Ålandsvägenin tietöiden vuoksi muutaman mutkan kautta ainakin kävelyreittiä. Huomioithan, että autolla et välttämättä pääse aivan sisäpihalle asti.

Tämä on viimeinen tapaaminen tänä keväänä, joka on varattu sisätiloihin. Ajattelimme käyttää tilaisuutta hyväksemme ja pyytää paikalle kaikkia teitä Ahvenisia ja Ahvenisten suomenkielisiä kavereita ja suomenkielisiä kaverinkavereita. 

Tulkaa kertomaan ajatuksianne miten voimme kehittää toimintaamme ja juhlia Suomen 100v- juhlavuotta! Kautta rantain on tullut erilaisia toiveita, ideoita ja ajatuksia. Nyt sanoista tekoihin ja tulkaa paikalle pohtimaan miten voisimme yhdessä toteuttaa näitä ideoita.

Onko sinulla hyviä ideoita ja haluaisit olla mukana luomassa suomenkielisiä aktiviteetteja? Nyt sinulla on mahdollisuus toimia. 

Pidetäänkö yhteislaulutilaisuus? Laitetaanko ruokaa yhdessä? Aikuisten satutunti? 100 valokuvaa Ahvenanmaasta? Kansallispukukavalkadi? SuomiKaraoke? Pesäpalloa? Suomi tanssii? Tai tehdäänkö neulegraffitteja? 

Tule kertomaan, mikä sinua kiinnostaisi tai haluaisitko lähteä työstämään jo valmista ideaa? 




Kahvitarjoilu! Tervetuloa!