torstai 1. lokakuuta 2020

Mielenterveyden ensiapukurssi

17-18.10.2020 klo 9-16.00

ABF-talo Ålandsvägen 40


Hei, olen Johanna Hägg, Mieli ry:n Mielenterveyden ensiapupakettien ohjaaja ja asun Brändössä. Ahveniset ry organisoi lokakuussa Mielenterveyden ensiapukoulutuksen, jonka sisältöön voit tutustua tämän linkin kautta tarkemmin: https://mieli.fi/fi/mielenterveydenensiapuyksi .

Koulutukseen osallistunut saa todistuksen ja hänellä on mahdollisuus kouluttautua ohjaajaksi ja opettaa vaikkapa täällä Ahvenanmaalla ruotsiksi. Kaksikielisiä ohjaajia tarvitaan. Mieli ry: llä on materiaali myös ruotsiksi. Tämä koulutus toteutuu suomeksi.


- koulutus on vuorovaikutteista ja osallistavaa ja tavoitteena on perehtyä mielen hyvinvointiin vaikuttaviin tekijöihin ja vähentää mielenterveyden häiriöihin liittyviä mahdollisia ennakkoluuloja
- hinta 35 euroa, sisältää oppikirjan
- osallistuminen maksetaan laskulla, ammatilliseen täydennyskoulutukseen tuleva voi sopia halutessaan, että työnantaja maksaa kurssimaksun
- koulutus sopii kaikille, joita kiinnostaa mielen hyvinvointitaidot kansalaistaitoina
Sitova ilmoittautuminen 10.10 mennessä osoitteeseen johanna.hagg(at)elisanet.fi tai tekstiviestinä tai soittamalla numeroon 0503382385, niin Johanna osoittaa osallistujille kirjalaskun.